dilluns, 6 d’abril del 2015

Amanida Grega


Ingredients:
- 2 cebes tendres.
- 1 cogombre gran.
- 1 pebrot vermell.
- 1 pebrot verd.
- 2 tomàquets.
- 1 llauna d'olives negres.
- Formatge fresc de cabra.
- Oli d'oliva.
- Sal.
- Orenga.

Preparació:
  1. Començarem per netejar la ceba tendre (és la millor ceba per amanides, més fina i més dolça), el cogombre, els tomàquets i els pebrots. Seguidament els pelarem i tallarem a trossos, no molt grans.
  2. Agafarem un bol o una safata i quan ho tinguem tot trossejat, ho avocarem i alhora afegirem el formatge fresc i les olives negres.
  3. Per acabar, afegirem l'orenga, la sal, i força oli d'oliva. I ja tenim l'amanida grega llesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada