dimarts, 7 d’abril del 2015

Estofat de peix

Ingredients:
2 cebes petites
- 1 cua de rap.
200g de tomàquet fregit.
- 2 patates.
3 dents d’all.
Pa sec.
- Atmetlles.
Cloisses.
Pebre vermell.

Preparació:
  1. Pelar i tallar les cebes i les patates.
  2. Un cop tenim les cebes i les patates preparades, disposarem d’una paella amb un pessic d’oli per elaborar el sofregit junt amb les cebes i les patates.
  3. Mentres es va cuinant el sofregit i està casi bé preparat, afegim tomàquet i ho barrejem amb les cebes i les patates.
  4. Una vegada finalitzem el sofregit hem d’afegir aigua a la paella fins a cubrir els ingredients.
  5. Seguidament afegirem pebre vermell per també sofregir-lo i donar un bon gust.
  6. Ja tenim les patates cuites, doncs afegim la cua de rap i les cloisses a la paella perquè es vagi cuinant com a mínim durant 5 minuts.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada