Ingredients:
- 2 cebes petites
- 1 cua de rap.
- 200g de tomàquet
fregit.
- 2 patates.
- 3 dents d’all.
- Pa sec.
- Atmetlles.
- Cloisses.
- Pebre vermell.
Preparació:
- Pelar i tallar
les cebes i les patates.
- Un cop tenim
les cebes i les patates preparades, disposarem d’una paella amb un
pessic d’oli per elaborar el sofregit junt amb les cebes i les patates.
- Mentres es va
cuinant el sofregit i està casi bé preparat, afegim tomàquet i ho
barrejem amb les cebes i les patates.
- Una vegada
finalitzem el sofregit hem d’afegir aigua a la paella fins a cubrir els
ingredients.
- Seguidament
afegirem pebre vermell per també sofregir-lo i donar un bon gust.
- Ja tenim les
patates cuites, doncs afegim la cua de rap i les cloisses a la paella
perquè es vagi cuinant com a mínim durant 5 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada