En
l’elaboració d’aquesta salsa utilitzarem carn vermella (carn picada) que té una
aportación de ferro, també és una font de proteïna i té una funció plàstica.
Aporta vitamina B12.
Ingredients:
- 1 ceba.
- 200g de carn picada.
- 1 llauna de tomàquet natural.
- Oli.
Preparació:
- Primerament
tallem
i pelem la ceba.
- Disposarem d’una
paella per escalfar l’oli i començar a elaborar el sofregit
junta amb la ceba i la carn.
- Tenim
l’oli escalfat, afegim la ceba i la carn per
sofregir-les.
- Removem i barrejem
la ceba junt amb la carn picada fins que quedin dorades. Durant 10 minuts
aproximadament.
- Si ja
tenim elaborat el sofregit afegim la llauna de tomàquet
natural per donar gust a la ceba i a la carn.
- Quan el tomàquet ja s’ha barrejat amb la ceba i la carn ho tenim preparat per afegir-ho a la pasta de macarrons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada