dimarts, 7 d’abril del 2015

Salsa bolonyesa

En l’elaboració d’aquesta salsa utilitzarem carn vermella (carn picada) que té una aportación de ferro, també és una font de proteïna i té una funció plàstica. Aporta vitamina B12.

Ingredients:
1 ceba.
- 200g de carn picada.
1 llauna de tomàquet natural.
- Oli.

Preparació:
  1. Primerament tallem i pelem la ceba.
  2. Disposarem d’una paella per escalfar l’oli i començar a elaborar el sofregit junta amb la ceba i la carn.
  3. Tenim l’oli escalfat, afegim la ceba i la carn per sofregir-les.
  4. Removem i barrejem la ceba junt amb la carn picada fins que quedin dorades. Durant 10 minuts aproximadament.
  5. Si ja tenim elaborat el sofregit afegim la llauna de tomàquet natural per donar gust a la ceba i a la carn.
  6. Quan el tomàquet ja s’ha barrejat amb la ceba i la carn ho tenim preparat per afegir-ho a la pasta de macarrons. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada