dimarts, 7 d’abril del 2015

Arrós a la cassola

Ingredients:
- 3 carxofes.
- 250g pollastre.
- 1 ceba mitjana.
1 cabesa d’alls.
- ½ Perrot vermell.
- 250g de tomàquet.
25g de trompetes de la mort.
- ½ kd d’arròss.
- Pebre.

Preparació:
  1. Abans de tot, posar una olla amb abundant aigua a bullir.
  2.  Mentres l’aigua bull, netejar, pelar i tallar les verdures.
  3. Remollar amb aigua trompetes de la mort.
  4. En un cassola afegirem un pessic d’oli per sofregir els alls.
  5. Un cop tenim els alls més o menys sofregits afegim el pollastre i les costelles amb un pessic de pebre i sal fins a finalitzar amb el sofregit.
  6. El pebrot i la ceba l’afegirem un cop veiem que la carn estigui dorada.
  7. Seguidament afegir carxofa i tomàquet per rematar el gust.
  8. Una vegada tenim el sofregit acabar i preparat afegir l’arrós i carrejar tots els ingredients.
  9. Finalment, quan l’arròs està ben cuinat afegim l’aigua que hem bullit fins a cubrir l’arròs i afegir per últim les trompetes de l’amor. Deixar bullir més o menys durant 20 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada