Ingredients:
- 3 carxofes.
- 250g pollastre.
- 1 ceba mitjana.
- 1 cabesa d’alls.
- ½ Perrot vermell.
- 250g de tomàquet.
- 25g de trompetes
de la mort.
- ½ kd d’arròss.
- Pebre.
Preparació:
- Abans de tot, posar una
olla amb abundant aigua a bullir.
- Mentres l’aigua bull, netejar, pelar i
tallar les verdures.
- Remollar amb aigua
trompetes de la mort.
- En un cassola afegirem un
pessic d’oli per sofregir els alls.
- Un cop tenim els alls més
o menys sofregits afegim el pollastre i les costelles amb un pessic de
pebre i sal fins a finalitzar amb el sofregit.
- El pebrot i la ceba
l’afegirem un cop veiem que la carn estigui dorada.
- Seguidament afegir carxofa
i tomàquet per rematar el gust.
- Una vegada tenim el
sofregit acabar i preparat afegir l’arrós i carrejar tots els ingredients.
- Finalment, quan l’arròs
està ben cuinat afegim l’aigua que hem bullit fins a cubrir l’arròs i
afegir per últim les trompetes de l’amor. Deixar bullir més o menys durant
20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada