Ingredients:
4 carabassós (2 pelats i 2 sense pelar)
1 ceba
Oli d'oliva
Aigua
4 formatges (caserio)
Avena bullida
Preparació:
- Pelem dos carbassos els altres dos només els hi tallem el cap i el cul, i els hem de rentar amb aigua.
- Pelem la ceba i després tallem el carabassó i la ceba a trossos grans, per després triturar-ho.
- En una cassola farem el sofregit, posarem una mica d'oli d'oliva, els trossos de carabassó i de ceba.
- Un cop estigui ben fregit (quan notem que els trossos estan més tous), afegim a la cassola aigua. La deixem bullir, i quan arribi a bullir posem els 4 formatgets per a que es desfasin i li donin més gust al plat.
- Quan els trossos es puguin aixafar amb la cullera, és a dir, estiguin bullits, començarem a triturar-ho per a fer la crema.
- Quan ja no quedin trossos, afegim sal i ja està llest per servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada