dilluns, 6 d’abril del 2015

Crema de carbassó


Ingredients:
4 carabassós (2 pelats i 2 sense pelar)
1 ceba
Oli d'oliva
Aigua
4 formatges (caserio)
Avena bullida

Preparació: 
  1. Pelem dos carbassos els altres dos només els hi tallem el cap i el cul, i els hem de rentar amb aigua. 
  2. Pelem la ceba i després tallem el carabassó i la ceba a trossos grans, per després triturar-ho.
  3. En una cassola farem el sofregit, posarem una mica d'oli d'oliva, els trossos de carabassó i de ceba.
  4. Un cop estigui ben fregit (quan notem que els trossos estan més tous), afegim a la cassola aigua. La deixem bullir, i quan arribi a bullir posem els 4 formatgets per a que es desfasin i li donin més gust al plat.
  5. Quan els trossos es puguin aixafar amb la cullera, és a dir, estiguin bullits, començarem a triturar-ho per a fer la crema.
  6. Quan ja no quedin trossos, afegim sal i ja està llest per servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada