Ingredients:
- Carn de vedella.
- 2/ de pollastre.
- 1 ceba.
- Oli.
- 250g de pa rallat.
- 6 collerades de Farina de blat.
- Formatge emmental.
- 1 o 2 ous.
- 1 o 2 l .
De llet.
Preparació:
- La carn que hem utilitzat per el caldo de pollastre l’utilitzarem per elaborar aquestes croquetes casseres.
- Esmicolar la carn dins un bol juntament amb llet i seguidament amb la disposició de la ‘’turmix’’ farem la barreja. Aquesta barreja l’hem de deixar reposar fins que es refredi.
- Quan ha arribat al punt de refredar-se afegim a la barreja de la carn amb llet les 6 cullerades de farina de blat i la ceba fins a crear una textura espessa. Amb aquest procediment aconseguim lo que diem ‘’beixamel’’.
- Si ja tenim la massa feta la deixem reposar com també hem dit anteriorment.
- Durant aquest temps prepararem en tres safates diferents ou batut, pa ratllat i farina per l’elaboració de les croquetes.
- Un cop tenim preparades les tres safates iniciem l’elaboració de les croquetes passant-les primer per la farina, seguidament per l’ou i finalment pel pa ratllat fent forma a les croquetes.
- Ja tenim totes les croquetes amb la forma, llavors utilitzarem una paella per escalfar l’oli. Més o menys hem d’afegir oli a la meitat de la paella per cubrir les croquetes.
- Una vegada ja tenim l’oli ben escalfat afegim les croquetes per afegir-les. L’oli ha d’estar ben escalfat per elaborar les croquetes ja que sinò es desfán.
- Les croquetes que ja les tenim cuinades les afegim en un plat amb un paper per absorbir l’oli.
- La meitat de croquetes les cuinem en la paella i les altres al forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada