dimarts, 7 d’abril del 2015

Croquetes de pollastre

Ingredients:
Carn de vedella.
- 2/ de pollastre.
- 1 ceba.
 Oli.
-  250g de pa rallat.
6 collerades de Farina de blat.
 Formatge emmental.
- 1 o 2 ous.
- 1 o 2 l. De llet.

Preparació:
  1. La carn que hem utilitzat per el caldo de pollastre l’utilitzarem per elaborar aquestes croquetes casseres.
  2. Esmicolar la carn dins un bol juntament amb llet i seguidament amb la disposició de la ‘’turmix’’ farem la barreja. Aquesta barreja l’hem de deixar reposar fins que es refredi.
  3. Quan ha arribat al punt de refredar-se afegim a la barreja de la carn amb llet les 6 cullerades de farina de blat i la ceba fins a crear una textura espessa. Amb aquest procediment aconseguim lo que diem ‘’beixamel’’.
  4. Si ja tenim la massa feta la deixem reposar com també hem dit anteriorment.
  5. Durant aquest temps prepararem en tres safates diferents ou batut, pa ratllat i farina per l’elaboració de les croquetes.
  6. Un cop tenim preparades les tres safates iniciem l’elaboració de les croquetes passant-les primer per la farina, seguidament per l’ou i finalment pel pa ratllat fent forma a les croquetes.
  7. Ja tenim totes les croquetes amb la forma, llavors utilitzarem una paella per escalfar l’oli. Més o menys hem d’afegir oli a la meitat de la paella per cubrir les croquetes.
  8. Una vegada ja tenim l’oli ben escalfat afegim les croquetes per afegir-les. L’oli ha d’estar ben escalfat per elaborar les croquetes ja que sinò es desfán.
  9. Les croquetes que ja les tenim cuinades les afegim en un plat amb un paper per absorbir l’oli.
  10. La meitat de croquetes les cuinem en la paella i les altres al forn. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada