dilluns, 6 d’abril del 2015

Arròs amb verdures

Beneficis de l’arrós integral: ric en fibra, contribueix a millorar la funció intestinal. La fibra contribueix a que l’arrós integral s’assimili més lentamente que el blanc, i així manté també uns nivells equilibrats de glucosa. Conté més proteïna que l’arrós blanc. És més superior en grases, però el contingut en fibra ajuda a assimilar-les millor.

Ingredients:
Arrós intgral.
2 pàstanagues.
Oli.
All.
2 porros.
2 grapats de xampinyons.
Preparació:


  1. Primerament tallem i pelem la verdura i els xampinyons només els tallem en trossets ben petits. Amb la disposició d’una cassola afegirem un pessic d’oli per escalfar i començar amb el sofregit.
  2. Quan tenim l’oli escalfat afegim la verdura juntament amb els xampinyons per sofregir-los amb un pessic de sal.
  3. Mentrestant es fa el sofregit utilitzarem una olla amb aigua per bullir. Durant 5-8 minuts.
  4. Durant aquest temps estarem al tanto del sofregit fins que la verdura estigui en el seu punt.
  5. En quant l’aigua començi a bullir afegirem l’arrós fins que estigui en el seu punt i hagi arribat al punt d’ebullició. Més o menys durant 10 minuts aproximadament.
  6. Finalment, un cop tenim el sofregit disposarem d’un bol per fer la barreja de la verdura amb l’arrós. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada