Beneficis de
l’arrós integral: ric en fibra, contribueix a millorar la funció
intestinal. La fibra contribueix a que l’arrós integral s’assimili més
lentamente que el blanc, i així manté també uns nivells equilibrats de glucosa.
Conté més proteïna que l’arrós blanc. És més superior en grases, però el
contingut en fibra ajuda a assimilar-les millor.
Ingredients:
- Arrós intgral.
- 2 pàstanagues.
- Oli.
- All.
- 2 porros.
- 2 grapats de xampinyons.
Preparació:
- Primerament tallem i pelem la verdura
i els xampinyons només els tallem en trossets ben petits. Amb la
disposició d’una cassola afegirem un pessic d’oli per escalfar i començar
amb el sofregit.
- Quan tenim l’oli escalfat afegim la
verdura juntament amb els xampinyons per sofregir-los amb un pessic de
sal.
- Mentrestant es fa el sofregit
utilitzarem una olla amb aigua per bullir. Durant 5-8 minuts.
- Durant aquest temps estarem al tanto
del sofregit fins que la verdura estigui en el seu punt.
- En quant l’aigua començi a bullir
afegirem l’arrós fins que estigui en el seu punt i hagi arribat al punt
d’ebullició. Més o menys durant 10 minuts aproximadament.
- Finalment, un cop tenim el sofregit
disposarem d’un bol per fer la barreja de la verdura amb l’arrós.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada