Ingredients:
- 500 gr de vedella.
- 3 cebes.
- 1 cabesa d’alls.
- Sal.
- Pebre.
- Farsell d’herbes.
- Vi negre.
Preparació:
- Tallar en trossos la carn de vedella.
- Disposarem d’una cassola amb un pessic d’oli per escalfar durant 2 minuts.
- Quant l’oli ja està escalfat afegim la vedella a la cassola a foc lent. Important tapar amb la tapa de la cassola la cassola perquè la carn no trigui en cuinar-se.
- Un cop tenim la carn ben cuinada afegirem en la cassola la ceba per sofregir-la junt amb la carn de vedella per també donar gust. La ceba s’afegeix tal cual. També afegirem juntament amb la ceba la cabesa d’alls i el farsell d’herbes.
- Deixarem cuinar la vedella durant un mínim temps amb la ceba, l’all i el farsell fins a tenir la vedella dorada ‘’al punt’’.
- Si ja tenim la vedella al seu punt afegirem un pessic de vi negre per rematar el gust. La vedella necessita un cert temps per ser tastada, es a dir, es menjar millor d’un dia per altre.
- Llavors, deixem reposar la vedella i mentrestant anem triturant la ceba junt amb l’all i el farsell per cuinar una salsa.
- Finalment, amb la dispossició d’una cassola cuinarem la vedella amb la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada