dilluns, 6 d’abril del 2015

Rostit de vedella

Ingredients:
- 500 gr de vedella.
- 3 cebes.
- 1 cabesa d’alls.
- Sal.
- Pebre.
Farsell d’herbes.
Vi negre.

Preparació:

  1. Tallar en trossos la carn de vedella.
  2. Disposarem d’una cassola amb un pessic d’oli per escalfar durant 2 minuts.
  3. Quant l’oli ja està escalfat afegim la vedella a la cassola a foc lent. Important tapar amb la tapa de la cassola la cassola perquè la carn no trigui en cuinar-se.
  4. Un cop tenim la carn ben cuinada afegirem en la cassola la ceba per sofregir-la junt amb la carn de vedella per també donar gust. La ceba s’afegeix tal cual. També afegirem juntament amb la ceba la cabesa d’alls i el farsell d’herbes.
  5. Deixarem cuinar la vedella durant un mínim temps amb la ceba, l’all i el farsell fins a tenir la vedella dorada ‘’al punt’’.
  6. Si ja tenim la vedella al seu punt afegirem un pessic de vi negre per rematar el gust. La vedella necessita un cert temps per ser tastada, es a dir, es menjar millor d’un dia per altre.
  7. Llavors, deixem reposar la vedella i mentrestant anem triturant la ceba junt amb l’all i el farsell per cuinar una salsa.
  8. Finalment, amb la dispossició d’una cassola cuinarem la vedella amb la salsa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada