dilluns, 6 d’abril del 2015

Llibres de cuina en català i castellà

Aquí us deixem algunes recomanacions de llibres culinaris escrits en català i en castellà. Esperem que us siguin d'ajuda!
Llibres escrits en català:



Els millors plats de l'Àvia Remei. Trucs i recomanacions. Remei Ribas Aguilera. Cossetània Edicions. Col·lecció El Rebost, 2009.
En aquest llibre hi podreu trobar un recull de les millors receptes de la cuina de l’àvia Remei, la tradicional i catalana. Des dels entrants fins els postres, hi ha nous plats que no
s’havien publicat mai en cap dels seus receptaris anteriors.


Cuinar per quedar bé. El plaer de convidar. Dolors Gómez. Viena Edicions, 2008.
L’autora  ha recollit certs plats perquè puguem lluir-nos a taula sense haver de fer un gran esforç. Tant si hem de cuinar per a una gran ocasió com si hem de preparar un àpat familiar o per als amics, no calen complicacions: en aquest llibre trobarem les idees i les receptes més adequades. 
L’autora  ha recollit certs plats perquè puguem lluir-nos a taula sense haver de fer un gran esforç. Tant si hem de cuinar per a una gran ocasió com si hem de preparar un àpat familiar o per als amics, no calen complicacions: en aquest llibre trobarem les idees i les receptes més adequades.

Pere mejan. Al llibre hi trobarem 114 receptes. Escrit de manera que cuinar pot arribar a ser molt divertit i interessant. 


Llibres escrits en castellà:




El arte de la cocina francesa. Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck. Ed. Debate. 2013. Aquest llibre (per fi traduït al castellà) és un clàssic, un complet manual de cuina francesa. Un recull des de les més complexes elaboracions de l'alta cuina gal·la (“boeuf bourguignon” o “oie rotie aux pruneaux” –oca rostida amb farcit de prunes i foie gras-), fins els plats més senzills, com la “omelette roulée”, la qual dedica gairebé 8 pàgines d'explicacions, la qual cosa demostra que aquest llibre té una clara vocació ‘docent’.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada