Ingredients:
- 1 xiribia.
- 3 pastanagues.
- 1 nap.
- 1 porro.
- ¼ de col.
- 2/4 de pollastre.
- 1 os de vedella.
- 1 patata.
Preparació:
- Disposarem d’una olla Express i afegirem abundant aigua per escalfar fins arribar al punt d’ebullició.
- Mentres l’aigua arriba al punt d’ebullició netejem les verdures, no cal pelar-les i tallar-les, s’afegeixen tal qual.
- Quan l’aigua ha arribat a bullir afegim les verdures, el pollastre i l’ós de vedella per elaborar el caldo.
- Tapem amb seguretat l’olla express i deixem que el caldo es vagi elaborant i agafant gust. Durant 30 minuts aproximadament.
- Quan l’olla ja ha acabat la seva feina puja el vapor i ens indica obrir la tapa amb cuidado.
- Finalment, tenim el caldo de pollastre llest per consumir-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada