Beneficis
de la salsa de tofu: proteïna natural, té molt valor nutritiu i prové de la
soja.
Ingredients:
- 200g de tofu.
- 1 ceba picada.
- Salsa de soja.
- Atmetlles picades.
Preparació:
- Primerament
escomilem
el tofu i quan ho tenim escomilat afegim un pessic de salsa de
soja per donar gust.
- Un cop
tenim la barreja de tofu amb salsa de soja, pelem la ceba i la piquem
per triturar-la.
- Disposarem
d’una paella per escalfar un pessic d’oli i començar amb al sofregit.
- Tenim l’oli
escalfat, llavors afegim les cebes per sofregir-les fins que estiguin
dorades.
- Ja tenim
la ceba sofregida, a l’hora afegim al tofu les atmetlles
picades i seguidament afegim la barreja al sofregit de la ceba per
elaborar la salsa.
- Deixem
durant 10 minuts aproximadament a foc lent fins que el tofu quedi dorat i
s’hagi fet bé la barreja junt amb la ceba.
- Finalment, quan ja han passat aquests 10 minuts ho tenim preparat per afegir la salsa a la pasta de macarrons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada