dimarts, 7 d’abril del 2015

Salsa de tofu

Beneficis de la salsa de tofu: proteïna natural, té molt valor nutritiu i prové de la soja.

Ingredients:
- 200g de tofu.
1 ceba picada.
Salsa de soja.
Atmetlles picades.

Preparació:
  1. Primerament escomilem el tofu i quan ho tenim escomilat afegim un pessic de salsa de soja per donar gust.
  2. Un cop tenim la barreja de tofu amb salsa de soja, pelem la ceba i la piquem per triturar-la.
  3. Disposarem d’una paella per escalfar un pessic d’oli i començar amb al sofregit.
  4. Tenim l’oli escalfat, llavors afegim les cebes per sofregir-les fins que estiguin dorades.
  5. Ja tenim la ceba sofregida, a l’hora afegim al tofu les atmetlles picades i seguidament afegim la barreja al sofregit de la ceba per elaborar la salsa.
  6. Deixem durant 10 minuts aproximadament a foc lent fins que el tofu quedi dorat i s’hagi fet bé la barreja junt amb la ceba.
  7. Finalment, quan ja han passat aquests 10 minuts ho tenim preparat per afegir la salsa a la pasta de macarrons. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada