Ingredients:
1 ceba
9 patates
12 ous
Oli d'oliva
Preparació:
- Pelar les patates i la ceba, i tallar-les a trossos.
- Batre els ous .
- Omplir la meitat de la paella d'oli i encendre el foc, a mitja potencia.
- Quan l'oli estigui calent, afegir les patates i deixar-les a mitja potencia.
- Un cop ja estiguin dorades les trèiem i les deixem al plat amb un paper de cuinar a sota per a que absorbeixi l'excés d'oli que ha quedat a les patates.
- Treurem una mica d'oli per fregir la ceba.
- Quan ja estigui feta, afegim les patates i la ceba en el bol, per últim afegim l'ou i ho barregem.
- Col·loquem altre cop la paella al foc amb una mica d'oli i quan estigui molt calenta la paella aboquem el bol amb la barreja. Mentre anem removent fins que l'ou es vagi fent.
- Quan veiem que l'ou ja està gairebé fet, li hem de donar la volta amb un plat per a que es faci per l'altre cantó.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada