dilluns, 6 d’abril del 2015

Truita de patates



Ingredients:
1 ceba
9 patates
12 ous 
Oli d'oliva

Preparació:
  1. Pelar les patates i la ceba, i tallar-les a trossos.
  2. Batre els ous .
  3. Omplir la meitat de la paella d'oli i encendre el foc, a mitja potencia. 
  4. Quan l'oli estigui calent, afegir les patates i deixar-les a mitja potencia.
  5. Un cop ja estiguin dorades les trèiem i les deixem al plat amb un paper de cuinar a sota per a que absorbeixi l'excés d'oli que ha quedat a les patates.
  6. Treurem una mica d'oli per fregir la ceba.
  7. Quan ja estigui feta, afegim les patates i la ceba en el bol, per últim afegim l'ou i ho barregem.
  8. Col·loquem altre cop la paella al foc amb una mica d'oli i quan estigui molt calenta la paella aboquem el bol amb la barreja. Mentre anem removent fins que l'ou es vagi fent.
  9. Quan veiem que l'ou ja està gairebé fet, li hem de donar la volta amb un plat per a que es faci per l'altre cantó.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada