Ingredients
- 3 ous.
- 150g de sucre.
- 150g d'oli d'oliva suau.
- 3 cullerades de suc de llimona.
- Pelladura de mitja llimona.
- 180g de farina (en aquest cas sense gluten, hem utilitzat la marca Mix Dolci de Shär
- Pessic de sal.
Preparació:
- Es bat el sucre amb els ous, fins que la massa quedi blanquinosa.
- S'afegeix l'oli, el suc de llimona i la pelladura. I es remou.
- S'afegeix la farina amb el llevat i la sal. Després removem fins que quedi una textura homogènia.
- Omplim els motlles de les magdalenes. Mentre escalfem el forn a 210ºC (a funció ventilador).
- Per últim es fornegen. I entre uns 15-17 minuts estaran llestes.
Buttercream de nutella i vainilla (Decoració magdalenes)
Ingredients:
- 150g mantega
Buttercream de nutella:
Ingredients:
- 150g mantega
- 150g sucre glass
- 3 cullerades de nutella
Buttercream
vainilla: (En el nostre cas els ingredients que utilitzarem seran els següents:)
- 125g mantega.
- 225g sucre glas.
- 1 cullerada d'extracte de vainilla.
- 3 cullerades de llet.
- 125g mantega.
- 225g sucre glas.
- 1 cullerada d'extracte de vainilla.
- 3 cullerades de llet.
Preparació:
- Posem mantega en un bol mitjà. Recomanable tenir la mantega a temperatura ambient, sinó la pots escalfar uns segons al microones, per a que es desfasi poc a poc.
- Afegim el sucre a la mantega i removem per barrejar els dos ingredients.
- Afegim la llet i la cullerada d'extracte de vainilla. Continuem removent per tal de que tots els ingredients es barregin adequadament. Quan veiem que la massa comença a agafar cos, removem amb més intensitat per aconseguir una mescla homogènia.
- S'ha de batre durant uns minuts per a que el volum de la crema creixi. Es pot utilitzar un batidor elèctric per a més comoditat.
- Un cop la mescla feta ja tenim la Buttercream de vainilla llesta. Utilitzar una màniga de reposteria per estendre-la bé sobre les cup-cakes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada