dilluns, 6 d’abril del 2015

Cup-Cakes sense gluten, amb Buttercream



Ingredients
- 3 ous.
- 150g de sucre.
- 150g d'oli d'oliva suau.
- 3 cullerades de suc de llimona.
- Pelladura de mitja llimona.
- 180g de farina (en aquest cas sense gluten, hem utilitzat la marca Mix Dolci de Shär
- 1/2 sobre de llevat químic (cullerada i mitja).
- Pessic de sal.
Preparació:
  1. Es bat el sucre amb els ous, fins que la massa quedi blanquinosa.
  2. S'afegeix l'oli, el suc de llimona i la pelladura. I es remou.
  3. S'afegeix la farina amb el llevat i la sal. Després removem fins que quedi una textura homogènia.
  4. Omplim els motlles de les magdalenes. Mentre escalfem el forn a 210ºC (a funció ventilador).
  5. Per últim es fornegen. I entre uns 15-17 minuts estaran llestes.
Buttercream de nutella i vainilla (Decoració magdalenes)

Buttercream de nutella:

Ingredients:
- 150g mantega
- 150g sucre glass
- 3 cullerades de nutella


Buttercream vainilla: (En el nostre cas els ingredients que utilitzarem seran els següents:)
- 125g mantega.
- 225g sucre glas.
- 1 cullerada d'extracte de vainilla.
- 3 cullerades de llet.
Preparació:
  1. Posem mantega en un bol mitjà. Recomanable tenir la mantega a temperatura ambient, sinó la pots escalfar uns segons al microones, per a que es desfasi poc a poc.
  2. Afegim el sucre a la mantega i removem per barrejar els dos ingredients.
  3. Afegim la llet i la cullerada d'extracte de vainilla. Continuem removent per tal de que tots els ingredients es barregin adequadament. Quan veiem que la massa comença a agafar cos, removem amb més intensitat per aconseguir una mescla homogènia.
  4. S'ha de batre durant uns minuts per a que el volum de la crema creixi. Es pot utilitzar un batidor elèctric per a més comoditat.
  5. Un cop la mescla feta ja tenim la Buttercream de vainilla llesta. Utilitzar una màniga de reposteria per estendre-la bé sobre les cup-cakes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada