Ingredients:
- 3 patates.
- Un grapat de mongeta tendre.
- 6 pastanagues.
- 1 llauna de tonyina.
- 1 llauna d'olives negres.
- 2 ous durs.
- Oli i sa.l
Maionesa (en el nostre cas sense ou)
Preparació:
- Pelem, netegem i tallem a trossos petits, les patates , les mongetes i les pastanagues.
- Utilitzarem dues cassoles, els hi ficarem aigua i les deixarem bullir. En una ficarem els dos ous, per a que quedin durs. I en l'altre afegirem primer la mongeta tendre (ja que triga més en fer-se), seguidament la patata i per últim la pastanaga. Ho deixarem bullir uns 15 minuts.
- Un cop s'hagi bullit tot, primer escorrerem la patata, la mongeta i la pastanaga, i ho deixarem refredar. Després ens encarregarem de pelar els dos ous.
- Per últim afegirem la tonyina, les olives, els ous durs tallats a trossos petits o bé els podem ratllar, i ficarem la maionesa amb ou o sense segons els nostres gustos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada